Arrangementer

Norsk Forening for Williams Syndrom

Arrangementer

Årskonferanse:

Hver høst arrangerer foreningen en årskonferanse for alle medlemmene. Dette er et arrangement med mye faglig innhold og sosiale aktiviteter. Medlemmene får i løpet av denne helgen mulighet til å lære mer om diagnosen, og til å knytte tettere bånd med hverandre. Noen år arrangeres konferansen for hele familien, andre år er arrangementet for alle foresatte, voksne søsken og voksne med WS.

Voksentreff:

Hver sommer arrangeres en ukes treff for voksne med WS. Dette treffet har de siste årene blitt arrangert på Sørlandet. Voksne med ledsagere har da mange hyggelige aktiviteter sammen, som fotturer, båtturer, grilling og musikk.

Gutte- og jentecamp:

I løpet av sommeren hvert år arrangerer foreningen en guttecamp og en jentecamp for ungdom med WS i alderen 16 – 20 år. På disse campene utfordres ungdommene i å delta på ulike friluftsaktiviteter, som for eksempel fotturer, klatring, kanopadling, motorcrosskjøring osv. Campene arrangeres ulike steder i landet fra år til år. Det er ungdommenes foresatte som bytter på å arrangere disse campene.

Music Camp:

Dette er et arrangement for ungdom med WS i aldersgruppen 12 – 24 år. Campen går over 4 dager og arrangeres i Sarpsborg hvert år i august. Dette er en aktivitetsleir, med hovedfokus på musikk og musikkglede. Ungdommene får prøve ulike instrumenter og øver inn ulike sanger. I løpet av campen spilles det inn en CD, der alle ungdommene får spille inn hver sin sang.

Julemorro:

Dette er et arrangement for ungdom i alderen 12 – 18 år. Treffet arrangeres i Oslo hvert år en helg i begynnelsen av desember. Dette er et sosialt arrangement, der det legges opp til ulike juleaktiviteter. Ungdommene får være sammen og se en juleforestilling eller konsert. De har julebord med god mat, etterfulgt av disco med musikk og god stemning.

Om Norsk Forening for Williams Syndrom

 

Stiftet av foreldre i 1986.

Jobber for at mennesker med Williams syndrom skal ha et lykkelig liv.

 

Alle arrangementer og aktiviteter drives av medlemmene på frivillig basis og er ulønnet.

 

Ta kontakt og fortell hva du har lyst til å bidra med.

Kontaktinformasjon

 

Leder Erik Andersen

Slettenveien 12

NO-1177 OSLO

 

Tlf. 911 86 230

Epost: Andersen.erik1956@gmail.com

Webredaktør: Thor Åge Svegaard

Epost: thor.aage@ehs.eaccount.no

Web administrator: Pål Wangen

Epost: csslo@online.no

 

Kontonummer: 6140.11.63289

Copyright @ All rights reserved