Julehilsen fra Erik

Hei alle Williamsvenner!

Snart avslutter vi 2023 og ser frem til et nytt år med mange gode opplevelser som gir positiv energi for alle.

2023 har vært et innholdsrikt år med samlinger på alle alderstrinn. Dette har skapt gode minner, et godt nettverk og gode venner.

Alle våre voksne hadde et innholdsrikt opphold på Solgården i Spania. Turen ga mersmak og det blir ny tur i mai 2024. Delfinale i Melodi Grand Prix var topp, og det blir ny samling her også.

Jentecampen som i år ble avholdt i Bodø, var igjen vellykket. I 2024 samles de i Valdres. Guttesamling i Sarpsborg ble topp og minnerikt med prat og konsert med Åge Aleksandersen og DDE. Music camp ble avholdt med 25 ungdommer, og besøk av vår yngste gruppe. I tillegg så har flere vært samlet i både Bergen, Oslo, Trondheim og Sarpsborg.

Vi i styret er meget stolte over at vi får gjennomført alt dette. Uten alt det gode likemannsarbeidet hadde ikke dette vært mulig. En stor tusen takk.

Årskonferansen samlet ca 200 mennesker, med gode foredrag for alle aldre. Valg av styre var lite spennende - gjenvalg.

Vi minner om viktigheten av at våre ungdommer fra tidlig alder deltar i aktiviteter som skaper god helse.

Nå går vi inn i en tid hvor vi skal ha julesamlinger i Bergen, Oslo, Sarpsborg og Asker. Jul i Blåfjell, julekonsert, bondegård med hundekjøring og nisser, vil gi en fin førjulsstemning.

Styret i foreningen vil jobbe for at vi får gode samlinger i alle aldersgrupper i 2024 også. Med godt likemannsarbeid skal vi få det til, selv om det blir mer og mer utfordrende å få positive svar på våre søknader om støtte.

I 2024 blir årskonferansen igjen i Sarpsborg, 20.-22. september. Vær tidlig ute med reiseopplegg.

Ha en flott førjul, en god jul og et riktig godt nytt år.


- Erik

Forrige
Forrige

Frambu inngår avtale med Skien fritidspark

Neste
Neste

Frambu brukerforum 2023