Årskonferansen 2023

Årets konferanse ble gjennomført 15.-17. september, med nesten 200 deltakere. Veldig hyggelig at det kom medlemmer fra hele landet, i ulike aldersgrupper. Quality Badeland Hotel i Sarpsborg var igjen et meget flott vertskap, hvor alt var tilrettelagt med møterom, god mat og hyggelig betjening.

I år var programmet lagt til rette for alle aldersgrupper. Sosialt, faglig innspill og aktiviteter med godt humør førte til god nettverksbygging. En stor takk til alle foredragsholdere. Viser ellers til invitasjon og programmet.

Det vil alltid komme spørsmål om hvor vi skal legge konferansen. Fordelene med Quality er meget god pris, aktiviteter på hotellet og i nærområdet, og at de kan ta i mot mange mennesker. Over tid så har også våre ungdommer blitt trygge på stedet. 

Styret i foreningen vil gjennomgå evalueringsskjemaene på styremøte i slutten av november. Vi vil også se på om konferansen skal være for alle hvert år. Økonomisk dekning må vi se nøye på, i år kom konferansen på over kr 700000,-.

Ellers er det meget hyggelig å se at mange tar initiativ til å møtes. Berit jobber med en voksensamling for de som bor i Bergensområdet. Trine og Nina arrangerer stort Halloween-party på Ekkohuset, med musikk og kostymer. Pål og Ellen har juleparty hvor de først går på teater. Stine samler de minste til gårdsbesøk med nisser og dyr. Erik er med på å arrangere juleparty for alle funksjonshemmede i Oslo og Viken. 

Alt dette skal skje før jul. Til disse arrangementene vil foreningen bidra med økonomisk støtte til noe mat og aktiviteter. Reise og eventuelle overnattingsutgifter må man selv dekke. 

Planleggingen for neste år er også i gang. Ann Kathrin har tatt på seg jentecampen i 2024, og Thor Åge samler sin gruppe på Røros i april. 

Vi oppfordrer våre medlemmer til å ta kontakt med innspill og idéer! 


Ha en fortsatt god høst,

-Erik


Bilder ligger her: nfws.no/arskonferansen-2023.

Forrige
Forrige

Invitasjon til førjulstreff Bergen

Neste
Neste

Invitasjon til Julemoro Oslo